Tapaa fennovoimalaisia eri tilaisuuksissa

Järjestämme Pyhäjoella kuntalaisille ja kaikille Hanhikivi 1 -hankkeesta kiinnostuneille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa kerromme ydinvoimaan ja Fennovoiman hankkeeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Samalla voit tutustua Fennovoiman työntekijöihin.

Kutsu fennovoimalaiset kylään – tai tule itse vierailulle

Oletko järjestämässä tilaisuutta, johon toivot ajankohtaista tietoa Hanhikivi 1 -hankkeesta? Olethan meihin yhteydessä, mikäli olet järjestämässä tilaisuutta, johon toivot Fennovoiman esittelyä. Vierailijaryhmät ovat myös lämpimästi tervetulleita Pyhäjoen-toimistollemme.
 

Energiaillat

Teemaillat uudistuivat Energiailloiksi, joissa käsitellään energia-alan ajankohtaisia asioita ydinvoimatekniikkaa laajemmin. Energiaillat ovat kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia seuraavien Energiailtojen aiheiksi. Kerro oma toiveesi lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen pyhajoki@fennovoima.fi

11.5. Energiailta: Voiko ilmastonmuutoksen pysäyttää?

Energiaillan puhujaksi saapuu tietokirjailija Rauli Partanen. Tilaisuus pidetään torstaina 11. toukokuuta kello 17.00-18.30.

Muita tapahtumia ja tilaisuuksia

Voit tavata fennovoimalaisia myös muissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

10.6.2017 Parhalahtipäivä 

Koko perheen ulkoilmatapahtuma kerää Parhalahden koululle lähialueen yhdistyksiä ja yrityksiä esittelemään toimintaansa. Tapahtumassa on katseltavaa, maistettavaa ja koettavaa kaiken ikäisille. Ohjelma ja näytteilleasettajat tarkentuvat kevään aikana. Seuraa ilmoitteluamme ja tule mukaan!


Alta voit katsoa videon Parhalahti-päivästä (11.6.2016), jota Fennovoima oli järjestämässä yhdessä Parhalahden kyläyhdistyksen, RAOS Projectin ja Pyhäjoen kunnan kanssa.