Tapaa fennovoimalaisia eri tilaisuuksissa

Järjestämme Pyhäjoella kuntalaisille ja kaikille Hanhikivi 1 -hankkeesta kiinnostuneille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa kerromme ydinvoimaan ja Fennovoiman hankkeeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Samalla voit tutustua Fennovoiman työntekijöihin.

Kutsu fennovoimalaiset kylään – tai tule itse vierailulle

Oletko järjestämässä tilaisuutta, johon toivot ajankohtaista tietoa Hanhikivi 1 -hankkeesta? Olethan meihin yhteydessä, mikäli olet järjestämässä tilaisuutta, johon toivot Fennovoiman esittelyä. Vierailijaryhmät ovat myös lämpimästi tervetulleita Pyhäjoen-toimistollemme.
 

Energiaillat

Teemaillat uudistuivat Energiailloiksi, joissa käsitellään energia-alan ajankohtaisia asioita ydinvoimatekniikkaa laajemmin. Energiaillat ovat kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia seuraavien Energiailtojen aiheiksi. Kerro oma toiveesi lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen pyhajoki@fennovoima.fi

11.5. Energiailta: Pysäytetäänkö ilmastonmuutos ydinvoimalla?

Ydinvoima - Ilmastotaistelun musta hevonen?  Energiaillan puhujaksi saapuu tietokirjailija Rauli Partanen. Tilaisuus järjestetään torstaina 11. toukokuuta kello 17.30-19.00 Raahessa, Kauppaporvarin Fregattisalissa. Kahvitarjoilu kello 17.00 alkaen. Ilmoittaudu mukaan tästä tai Jaana Kankaalle p. 020 757 9210.

Muita tapahtumia ja tilaisuuksia

Voit tavata fennovoimalaisia myös muissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

22.–24.5. Oulu Nuclear Forum

Pohjoismaiden suurin ydinenergia-alan tapahtuma järjestetään toukokuussa Oulun kaupunginteatterissa. Fennovoima on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Lisätietoja Oulu Nuclear Forumista löydät täältä. Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy 20. toukokuuta.

Lauantaina 10.6. Parhalahtipäivä 

Koko perheen ulkoilmatapahtuma kerää Parhalahden koululle lähialueen yhdistyksiä ja yrityksiä esittelemään toimintaansa. Tapahtumassa on katseltavaa, maistettavaa ja koettavaa kaiken ikäisille. Ohjelma ja näytteilleasettajat tarkentuvat kevään aikana. Seuraa ilmoitteluamme ja tule mukaan! 

Lauantaina 17.6. ulkoilmakonsertti Pyhäjoella

Fennovoima juhlii 10-vuotissyntymäpäiväänsä kesäkuun 17. päivä Pyhäjoella kello 18.00 alkaen. Koko perheen ulkoilmakonsertissa esiintyvät Vain Elämää -artisti Petra ja Voice of Finland -kilpailusta tuttu, pyhäjokislähtöinen laulaja Marja Pisilä. Konsertin juontaa Putous-hahmo Abdul Tuisku.

Yleisöpäivä

Seuraava yleisöpäivä ja työnmaan kiertoajelu on suunnitteilla syksyksi. Ilmoitamme tapahtumasta paikallislehdissä ja muissa medioissa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. 


Alta voit katsoa videon Parhalahti-päivästä (11.6.2016), jota Fennovoima oli järjestämässä yhdessä Parhalahden kyläyhdistyksen, RAOS Projectin ja Pyhäjoen kunnan kanssa.