Fennovoima työpaikkana

Fennovoimassa pääset työskentelemään ainutlaatuisessa ja Suomelle tärkeässä suurprojektissa.

Tällä hetkellä meitä fennovoimalaisia on yli 300 mukaan lukien ulkopuoliset konsultit. Joukossamme on sekä kokeneita ammattilaisia että nuoria kehityshaluisia osaajia. Laitoksen käyttövaiheeseen eli vuoteen 2024 mennessä organisaatiomme on noin 500 hengen vahvuinen.

Etsimme kasvavaan organisaatioomme laaja-alaisesti etenkin tekniikan alan ammattilaisia. Erityisesti etsimme voimalaitos- ja turbiiniosaamista, sähkö- ja automaatiopuolen ammattilaisia sekä ydin-, rakenne- ja konetekniikan osaajia. Isossa hankkeessa työmahdollisuuksia avautuu jonkin verran myös muiden alojen asiantuntijoille, esimerkiksi laadun, tiedon- ja projektinhallinnan tai talouden tehtäviin.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa, jossa valtaosa henkilöstöstämme tällä hetkellä työskentelee. Laitospaikkakunnalla Pyhäjoella meitä fennovoimalaisia on nyt reilu parikymmentä. Tämän ja ensi vuoden aikana rekrytoitavat fennovoimalaiset sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle ja Pyhäjoelle siirtyy tai sinne rekrytoidaan yhteensä muutamia kymmeniä henkilöitä. Fennovoiman henkilökunta muuttaa pääosin Pyhäjoelle vuosina 2019 - 2020. Henkilöstön siirtyminen noudattaa Hanhikivi 1 -hankkeen aikataulua ja etenemistä.