Fennovoima työpaikkana

Fennovoimassa pääset työskentelemään ainutlaatuisessa ja Suomelle tärkeässä suurprojektissa.

Tällä hetkellä meitä fennovoimalaisia on yli 300, joukossa sekä kokeneita ammattilaisia että nuoria kehityshaluisia osaajia. Laitoksen käyttövaiheeseen mennessä organisaatiomme on noin 500 hengen vahvuinen.

Etsimme kasvavaan organisaatioomme laaja-alaisesti etenkin tekniikan alan ammattilaisia. Erityisesti etsimme voimalaitos- ja turbiiniosaamista, sähkö- ja automaatiopuolen ammattilaisia sekä ydin-, rakenne- ja konetekniikan osaajia. Isossa hankkeessa työmahdollisuuksia avautuu jonkin verran myös muiden alojen asiantuntijoille, esimerkiksi laadun, tiedon- ja projektinhallinnan tai talouden tehtäviin.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa, jossa valtaosa henkilöstöstämme tällä hetkellä työskentelee. Laitospaikkakunnalla Pyhäjoella meitä fennovoimalaisia on nyt reilu parikymmentä. Tämän ja seuraavan parin vuoden aikana rekrytoitavat fennovoimalaiset sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle.

Organisaatiomme siirtyy vuoteen 2024 mennessä laitospaikkakunta Pyhäjoelle. Henkilöstön siirtyminen noudattaa Hanhikivi 1 -hankkeen aikataulua ja etenemistä. Tämän ja seuraavan parin vuoden aikana Pyhäjoelle siirtyy tai sinne rekrytoidaan yhteensä muutamia kymmeniä henkilöitä. Suurimmat muuttovuodet ajoittuvat 2020-luvun alkupuolelle.