Maailma on ihmeellinen paikka ja erityisen kiinnostava se on insinöörille. Jos näet ilmiöille selityksiä ja ongelmille ratkaisuja mitäpä jos tulisit meille töihin? Huipputekijöille on merkittäviä tehtäviä tarjolla yhdessä Suomen suurimmista projekteista. Meillä työskentelet kansainvälisessä tiimissä yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. 

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus

 

Haluatko olla osa ratkaisua?

Vieraile sivustollamme säännöllisesti ja seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa saadaksesi tiedon uusista positioistamme. 

Jos et löydä sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Se on voimassa yhden vuoden ajan. Voit halutessasi päivittää hakemusta tai poistaa sen jo aiemmin. Kaikilla rekrytoivilla esimiehillä sekä henkilöstöosaston rekrytoijilla on pääsy avoimiin hakemuksiin järjestelmässä ja käymme hakemukset läpi säännöllisesti.

Työpaikkakohtaisia hakemuksia pääsevät tarkastelemaan vain henkilöt, jotka osallistuvat kyseiseen rekrytointiprosessiin. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti tietosuojaa ja tietoturvallisuutta koskevan lainsäädännön mukaisesti. Tutustu rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen täällä.

Etkö löytänyt kysymyksiisi vastauksia rekrytointisivultamme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Muistathan, että hakemukset ja CV:t käsitellään ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.

Fennovoima työpaikkana

Rekrytointiprosessi

Lue rekrytointiprosessin eri vaiheista

Fennovoima työnantajana

Selvitä kuinka Fennovoima huolehtii työntekijöistään

Opiskelijoille

Lue kuinka kesätyöntekijämme kehittyvät kanssamme

Ammatillinen kasvu

Fennovoiman työntekijänä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi monipuolisesti.

Asiantuntijat

Fennovoima asiantuntijat

Tutustu työhömme Hanhikivi 1 -hankkeen eri osa-alueilla

Lue Fennovoiman asiantuntijoiden näkemyksiä hankkeen etenemisestä ja omien vastuualueidensa seuraavista askelista.

Hanhikivi 1 -uutishuone

Julien Henry Quality Control Inspection Manager
Fennolaiset
Artikkeli

Tarkastuksista opittua – osa 2

Valvomme Hanhikivi 1 -ydinvoimalan komponenttien valmistusta ja niiden laatua tarkasti. Koronapandemian takia käytämme laadunvalvonnassa apuna paikallisia laadunvalvontaan erikoistuneita yrityksiä.

Fennolaiset
Artikkeli

Minun paikkani: Pyhäjoki

​​​​​​​Kunnat ja kaupungit valmistautuvat fennovoimalaisten muuttoon. Videosarjamme kuvaa, millaista Fennovoiman työntekijöiden arki on Hanhikivi 1 -työmaalla, Pyhäjoella ja lähiseudulla.

Jouni Karekivi ja Mikko Lehtelä
Fennolaiset
Artikkeli

Hanhikivi 1 -työmaan työntekijöiden asialla

Kaikkia Hanhikivi 1 -projektialueen työntekijöitä koskevat yhtäläiset oikeudet ja pelisäännöt. Alueella noudatetaan suomalaista työlainsäädäntöä ja työehtoja, eikä väärinkäytöksiä suvaita.

Työpaikastamme

Infografiikka Fennovoimalaisten taustoista.