Fennovoima työnantajana

Tarjoamme työtä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa vasta aloittaville. Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä projektissa yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Tällä hetkellä työllistämme yli 350 henkeä kahdestakymmenestä eri maasta. Rekrytoimme pääasiassa tekniikan alojen ammattilaisia, mutta tarjoamme uramahdollisuuksia myös mm. tiedon- ja projektinhallinnan, laadunvalvonnan, hallinnon ja viestinnän ammattilaisille.

Fennovoimassa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kasvuun ja oman osaamisen ja pätevyyden kehittämiseen mielenkiintoisissa työtehtävissä. Yrityksemme kieli on englanti.

Pidämme huolta työntekijöistämme. Työterveyspalvelumme ovat kattavat, ja töitä meillä tehdään joustavan työajan puitteissa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme liikunta- ja kulttuurietuja sekä järjestämme ja osallistumme erilaisiin virkistystapahtumiin.

Suurin osa vuosina 2018 ja 2019 rekrytoitavista Fennovoiman työntekijöistä toimii aluksi päätoimipaikassamme Helsingin Salmisaaressa. Fennovoiman organisaatio siirtyy Pyhäjoen alueelle vaiheittain vuosien 2019–2020 aikana.