Harjoittelupaikat opiskelijoille

Joka vuosi monilla ydinvoimateollisuudesta kiinnostuneilla korkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä Fennovoimassa harjoittelijoina. Kesäkaudella 2021 organisaatiossamme työskenteli 22 innokasta harjoittelijaa mielenkiintoisissa tehtävissä esimerkiksi rakennustekniikan, dokumentinhallinnan, suunnittelun, projektinhallinnan, hankinnan ja viestinnän parissa.

Kesäharjoittelijamme saavat arvokasta käytännön työkokemusta tulevaa työuraansa varten ja pääsevät tutustumaan läheltä Suomen energia-alaan ja ydinvoimateollisuuteen. He tuovat myös omiin tiimeihinsä tuoreita näkökulmia ja osallistuvat yhteisen yrityskulttuurimme kehittämiseen.

Tarjoamme harjoittelijoille perusteellisen perehdytyksen, monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä kokeneempien tiiminjäsenten tuen. Osa aikaisemmista harjoittelijoistamme on jatkanut urapolkuaan yrityksemme palveluksessa lopputyön tekijöinä tai vakituisessa työsuhteessa.

Julkaisemme avoimet harjoittelu- ja lopputyöpaikat sivustomme Rekrytointi-osiossa. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa meille koulutustaustastasi, työkokemuksestasi ja ammatillisista kiinnostuksen kohteistasi. Lisätietoja harjoittelu- ja lopputyöpaikoista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Huomaa, että käsittelemme kaikki hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Kesäharjoittelijat kertovat työstään Fennovoimalla

Oppilaitosyhteistyö

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden, erityisesti Pohjois-Suomessa sijaitsevien, oppilaitosten kanssa ja suunnittelemme ja tuemme niissä tarjottavaa ydinvoima-alan koulutusta. Vierailemme myös oppilaitoksissa eri puolilla Suomea ja kerromme opiskelijoille projekteistamme.

Lisätietoja tästä toiminnasta saat ottamalla yhteyttä [email protected]. Jos kyseessä on rekrytointitapahtuma, otathan yhteyttä [email protected].