Työnantajalupaus

Tarjoamme työtä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa vasta aloittaville. Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä projektissa yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Meillä teet merkityksellistä työtä

Olemme mukana luomassa Suomelle hiilineutraalia tulevaisuutta. Me fennovoimalaiset rakennamme voimalaitosta, joka valmistuttuaan tuottaa noin kymmenyksen Suomen tarvitsemasta sähköstä, puhtaasti ja luotettavasti. Mittava hanke tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää uuden ydinvoimayhtiön toimintaa ja omaa osaamistasi.

Safeguards-päällikkö Kaisa Pellinen

Lue Kaisa Pellisen uratarina täällä

Meillä työskentelet ainutlaatuisessa hankkeessa

Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitos suunnitellaan ja rakennetaan uudelle laitospaikalle, minkä vuoksi hankkeessa on mahdollisuus päästä mukaan työvaiheisiin, joita ei muissa projekteissa ole tarjolla. Me fennovoimalaiset rakennamme voimalaitosta, jonka käyttöikä on vähintään 60 vuotta. Se tarkoittaa, että punnitsemme ratkaisuja jopa sadan vuoden perspektiivillä.

Meillä työskentelet yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Olet myös osa monikulttuurista ja monimuotoista työyhteisöämme. Hankkeemme kiinnostaa osaajia ympäri maailman: jo nyt henkilöstössämme on edustettuna yli 25 kansallisuutta.

Käyttöpäällikkö Antti Lammela

Lue Antti Lammelan uratarina täällä

Meillä kuulut välittävään ja kannustavaan työyhteisöön

Me fennovoimalaiset tuemme ja autamme toisiamme. Olemme tiivis, joustava ja kuunteleva työyhteisö, jossa pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Henkilöstökyselymme kertoo, että meillä on työpaikka, josta voimme olla ylpeitä.

Alalle ominaista on jatkuva kehittäminen ja kehittyminen, mikä näkyy myös käytännön työssä ja työyhteisön arvoissa. Se heijastuu myös mahdollisuuteen edetä ja kehittyä omalla uralla.

Työn vastapainona meillä on lukuisia liikunta- ja kulttuurietuja sekä erilaisia virkistystapahtumia. Myös työterveyspalvelumme ovat kattavat.

Emmi Hanhimäki, Fennovoiman koulutuspäällikkö

Lue Emmi Hanhimäen uratarina täällä

Sarah Don

Lue Sarah Donin uratarina täällä.