Gabriele Capponi

Kun Fennovoima haki projektipäällikköä prosessivesialueelle, Gabriele näki sen heti mahdollisuutena. Ennen Fennovoimaan tuloaan helmikuussa 2016 hänellä oli jo kokemusta vedenkäsittelystä energia-alalla. Hän oli innoissaan tilaisuudesta muuttaa Pohjois-Eurooppaan ja Suomeen.
 
Gabrielen tehtävät ulottuvat vedenkäsittelystä projektinhallintaan. Hän tapaa hankkeen osapuolia, tarkastaa suunnitteludokumentteja, koordinoi työtä eri tiimeissä, tunnistaa ja vähentää riskejä sekä raportoi saavutetusta edistyksestä.
 
Gabriele uskoo, että läpinäkyvä vuorovaikutus ja keskinäinen tuki ovat olennaisia hankkeen edistämiseksi merkkipaalulta toiselle. Viestinnän edistämiseksi hän organisoi kokouksia laitostoimittajan kanssa Helsingissä ja Pietarissa.
 
Gabrielea kiehtoo työskentely monia eri kansallisuuksia ja erilaisia ajattelutapoja edustavien ihmisten kanssa. Hän on motivoitunut kehittämään uusia taitoja ja syventämään ydinalan osaamistaan. Hän arvostaa myös työn ja yksityiselämän tasapainoa, joka on myös monille muille Fennovoiman työntekijöille tärkeää.
 
Koulutus: Ympäristöprosessitekniikan maisteri Bolognan yliopistosta Italiasta
 
Harrastukset: Gabriele harrastaa teatteria, erityisesti pieniä paikallisia esityksiä ja festivaaleja. Hän pitää kokeellisesta fringe-teatterista ja klovneriasta. 
Hän nauttii luistelusta, ystävien haastamisesta pöytätennisotteluihin ja seikkailuhenkisestä patikoinnista.

Lisää uratarinoita

Päivikki Aarni

Henkilöstön kehittämispäällikkö