Päivikki Aarni

Päivikki Aarni, KTM, on työskennellyt Fennovoimalla henkilöstön kehittämispäällikkönä (Human Resources Development Manager) vuodesta 2014. Hän vastaa HR-osastolla henkilöstön kehittämisyksiköstä, jonka tehtävänä on varmistaa, että Fennovoimassa on riittävä määrä osaavaa henkilöstöä ydinvoimalaitoksen rakentamiseen turvallisesti. Päivikki toimii esimiesroolissa ja hänen vastuullaan on rekrytointi- ja koulutustiimien toiminta. Useimmalle uudelle työntekijälle hänen tiiminsä rekrytoija on ensimmäinen Fenno-kontakti! Rekrytointien ja koulutusasioiden lisäksi hän vastaa mm. perehdytysprosessista, henkilöstösuunnittelusta ja osaamisen hallinnasta kokonaisuudessaan.

Päivikki haki töihin Fennovoimalle, koska henkilöstön kehittämispäällikön tehtäväkokonaisuus tuntui juuri omalta ja vastasi sopivasti aiempaa työkokemusta. Myös mahdollisuudet kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä houkuttelivat.

Fennovoimalla avautui mahdollisuus päästä aitiopaikalle ainutlaatuiseen projektiin, jossa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä, mahdollisuus kehittää toimintaa ja vaikuttaa asioihin sekä oppia uudesta toimialasta ja venäläisestä toimintakulttuurista sekä tosi mukavia ja osaavia työkavereita.

Vapaa-ajalla Päivikki puuhastelee perheen parissa, hoitaa kahta marsua, mökkeilee, matkustelee, lukee ja liikkuu sekä aina sopivan tilaisuuden tullen käy oopperassa ja teatterissa.

Motto: jokainen päivä on uusi mahdollisuus

Lisää uratarinoita

Päivikki Aarni

Henkilöstön kehittämispäällikkö