Fennovoiman johtoryhmä

Toimitusjohtaja Toni Hemminki aloitti tehtävässään lokakuussa 2014. Hän siirtyi yhtiöön SSAB:lta, joka kuuluu myös Fennovoiman omistajiin.

Projektijohtaja Minna Forsström vastaa projektin johtamisesta. Forsström on aiemmin työskennellyt mm. Pöyryllä ja Gustav Pauligilla.

Talousjohtaja Otso Torniainenvastaa yhtiön taloudesta ja rahoituksesta. Torniainen on aiemmin työskennellyt mm. Empower IM Oyssä, Fortumilla ja E.ONilla.

Lakiasiainjohtaja Wilhelm Guthwert vastaa yhtiön lakiasioista. Hän on työskennellyt aikaisemmin Pöyryllä ja Roschier Asianajotoimisto Oy:ssä.

Viestintäjohtaja Maira Kettunen vastaa yhtiön viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Ennen Fennovoimaa Kettunen työskenteli viestintätehtävissä eduskunnassa ja muualla valtionhallinnossa. 

Henkilöstöjohtaja Eija Salo vastaa yhtiön henkilöstöhallinnosta. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Lite-On Mobile Oy:ssä ja liikkeenjohdon koulutuksen ja -konsultoinnin parissa Aalto Yliopiston Executive Education Oy:ssä.

Ydinturvallisuusjohtaja Vesa Ruuska vastaa ydinturvallisuudesta. Ruuska on työskennellyt aiemmin Posivassa ja STUKissa ydinvoimaturvallisuuteen liittyvissä tehtävissä.

Laatujohtaja Olli Virtanen vastaa yhtiön johtamis- ja laatujärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin mm. johtajana Carement Oy:ssä, jossa hän vastasi energia-asioista.

Fennovoiman johtoryhmän kuvat löydät täältä.