Työmaavierailut

Järjestämme kaikille avoimen Hanhikivi 1 -työmaan yleisöpäivän kerran vuodessa.

Yleisötilaisuudet

Seuraava Hanhikivi 1 -yleisöpäivä järjestetään syksyllä 2020. 

Lisäksi järjestämme Pyhäjoella kuntalaisille ja kaikille Hanhikivi 1 -hankkeesta kiinnostuneille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa kerromme ydinvoimaan ja Fennovoiman hankkeeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Jos olet järjestämässä tilaisuutta, johon toivot Fennovoiman esittelyä, olethan meihin yhteydessä. Vierailijaryhmät ovat myös lämpimästi tervetulleita Pyhäjoen paikallistoimistollemme.

Edellisen yleisöpäivän tunnelmiin voit palata katsomalla oheisen videon tai kuvagallerian kuvia.

Fennovoiman Flickr-kuvapankissa voit katsella myös muita työmaalta otettuja kuvia.


Median työmaavierailut

Tiedotusvälineiden edustajilla on mahdollisuus tutustua Hanhikiven niemen työmaahan. Kerromme mielellämme hankkeen etenemisestä ja työmaan tuoreista kuulumisista. Halutessanne järjestämme myös hanke-esittelyn, jossa kerromme Fennovoimasta, Hanhikivi 1 -hankkeesta ja Pyhäjoesta.

Vierailun järjestämiseksi tulee ottaa yhteys Fennovoiman Pyhäjoen-toimiston viestintätiimiin, jonka yhteystiedot löytyvät täältä

Työmaavierailun aikana tulee noudattaa Fennovoiman turvallisuus- ja kuvausohjeita, joista kerromme ennen vierailua. Vierailijoiden tiedot on ilmoitettava Fennovoimalle viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua vierailua. Työmaavierailulla on aina mukana Fennovoiman työntekijä.

Toimistoltamme on saatavissa erilaisia hankkeeseen liittyviä esitteitä ja julkaisuja. Autamme median edustajia myös yhteydenotoissa hankkeen muihin toimijoihin työmaalla ja sen ulkopuolella.

Tiedotusvälineet voivat ladata tuoreita työmaakuvia käyttöönsä Fennovoiman Flickr-kuvapankista.