Työmaavierailut

Järjestämme kaikille avoimen Hanhikivi 1 -työmaan yleisöpäivän kerran vuodessa. Koronaviruspandemian takia seuraava yleisöpäivä järjestetään vuonna 2021.

Yleisötilaisuudet

Koronaviruspandemia takia Hanhikivi 1 -yleisöpäivä on peruttu tältä vuodelta. Seuraava yleisötapahtuma järjestetään vuonna 2021. Edellisen yleisöpäivän tunnelmiin voit palata katsomalla oheisen videon tai kuvagallerian kuvia.

Pyhäjoen paikallistoimistomme palvelee maanantaista keskiviikkoon kello 9-15. Tulethan asioimaan vain terveenä. 

Jos olet järjestämässä tilaisuutta, johon toivot Fennovoiman esittelyä, olethan meihin yhteydessä. Toistaiseksi osallistumme tilaisuuksiin pääasiassa etäyhteyden avulla.

Fennovoiman Flickr-kuvapankissa voit katsella työmaalta otettuja kuvia.


Median työmaavierailut

Tiedotusvälineiden edustajilla on mahdollisuus tutustua Hanhikiven niemen työmaahan. Kerromme mielellämme hankkeen etenemisestä ja työmaan tuoreista kuulumisista. Halutessanne järjestämme myös hanke-esittelyn, jossa kerromme Fennovoimasta, Hanhikivi 1 -hankkeesta ja Pyhäjoesta.

Vierailun järjestämiseksi tulee ottaa yhteys Fennovoiman Pyhäjoen-toimiston viestintätiimiin, jonka yhteystiedot löytyvät täältä

Työmaavierailun aikana tulee noudattaa Fennovoiman turvallisuus- ja kuvausohjeita, joista kerromme ennen vierailua. Vierailijoiden tiedot on ilmoitettava Fennovoimalle viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua vierailua. Työmaavierailulla on aina mukana Fennovoiman työntekijä.

Toimistoltamme on saatavissa erilaisia hankkeeseen liittyviä esitteitä ja julkaisuja. Autamme median edustajia myös yhteydenotoissa hankkeen muihin toimijoihin työmaalla ja sen ulkopuolella.

Tiedotusvälineet voivat ladata tuoreita työmaakuvia käyttöönsä Fennovoiman Flickr-kuvapankista.