Fennovoima työpaikkana

Fennovoimassa pääset vaikuttamaan ainutlaatuisessa, Suomelle tärkeässä suurhankkeessa. Olemme kansainvälinen työyhteisö, ja tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa aloitteleville asiantuntijoillekin.

Työskentely Fennovoimalla tarkoittaa yleensä työskentelyä teknisen suunnittelun parissa. Etsimmekin organisaatioomme laaja-alaisesti tekniikan alan ammattilaisia. Isossa hankkeessa työmahdollisuuksia avautuu myös muiden alojen asiantuntijoille, esimerkiksi laadun, tiedon- ja projektinhallinnan ja talouden tehtäviin.

Tällä hetkellä meitä fennovoimalaisia on n. 350 mukaan lukien ulkopuoliset konsultit. Meitä on noin kahdestakymmenestä eri maasta ja työkielenämme on englanti.

Tämän ja ensi vuoden aikana rekrytoitavat fennovoimalaiset sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle Salmisaareen, jossa pääkonttorimme sijaitsee. Laitospaikkakunnalle Pyhäjoella työskentelee kolmisen kymmentä henkilöä ja määrä kasvaa projektin edetessä. Fennovoiman henkilökunta siirtyy pääosin Pyhäjoelle vuosina 2019-2020. Henkilöstön siirtyminen noudattaa Hanhikivi 1 -hankkeen aikataulua ja etenemistä.