Fennovoima työpaikkana

Fennovoimassa pääset vaikuttamaan ainutlaatuisessa, Suomelle tärkeässä suurhankkeessa. Olemme kansainvälinen työyhteisö, ja tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa aloitteleville asiantuntijoillekin.

Työskentely Fennovoimalla tarkoittaa yleensä työskentelyä teknisen suunnittelun parissa. Etsimmekin organisaatioomme laaja-alaisesti tekniikan alan ammattilaisia. Isossa hankkeessa työmahdollisuuksia avautuu myös muiden alojen asiantuntijoille, esimerkiksi laadun, tiedon- ja projektinhallinnan ja talouden tehtäviin.

Tällä hetkellä meitä fennovoimalaisia on n. 350 mukaan lukien ulkopuoliset konsultit. Meitä on noin kahdestakymmenestä eri maasta ja työkielenämme on englanti.

Vuoden 2018 ja 2019 aikana rekrytoitavat fennovoimalaiset sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle Salmisaareen, jossa pääkonttorimme sijaitsee. Fennovoiman organisaatio muuttaa vaiheittain laitospaikkakunnalle vuosien 2019-2020 aikana, jossa tällä hetkellä työskentelee kolmisen kymmentä henkilöä.