Kari Lappi työskentelee mielellään suurprojektissa

Fennovoimaan kokeneen diplomi-insinöörin toi mahdollisuus työskennellä vuosikymmenen projektissa, joka Karin mukaan on kiinnostava pelkästään jo projektin suuruuden vuoksi. Automaatioinsinöörinä hän saa olla mukana voimalaitoksen kehittämisen kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Fennovoiman alati kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä Karin työkenttään kuuluu monipuolisia automaatioalueen tehtäviä. Suuren osan työajasta vie osallistuminen laitostoimittajan automaatioon liittyvien toimintaprosessien, suunnitelmien, teknologian laadun sekä vaatimustenmukaisuuden valvontaan. Työtehtäviin kuuluu myös Fennovoiman omien toimintaprosessien ja menetelmien kehittämistä.

Karilla on pitkä kokemus voimalaitosmaailmasta niin kotimaasta kuin ulkomailta; hän on työskennellyt automaatioprojektien parissa yli 17 vuoden ajan. Työprojektit ovat vieneet Karia niin Tsekkeihin, Ruotsiin, Irlantiin, Saksaan, Viroon sekä Italiaan. Pyhäjokikaan ei ole aivan vieras, sillä opiskeluvuotensa Kari vietti Oulun yliopiston prosessitekniikan laitoksella.

Vapaa-ajalla hyväntuulisen vitsiniekan löytää mieluisesta tehtävästään isoisänä. Kirjojen ystävä pitää myös kuntoaan yllä pyöräillen ja ulkoillen.

View Kari Lappi’s LinkedIn profile View Kari Lappi’s profile