Koko perheen hiihtorieha
Oulussa 13.4.

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan Oulun kauppatorille. Pääset seuraamaan sprinttihiihtokilpailuja, joissa toisistaan mittaa ottavat paikalliset joukkueet yrityksistä, urheiluseuroista ja kaveriporukoista. Kisaa vauhdittavat Suomen A-maajoukkueen maastohiihtäjät.

Lasten iloksi paikalla on myös Muumit ja Pikku Myy sekä oma hiihtoalue.

Lavalla nähdään Arttu Lindeman ja Jukka Poika. Tapahtuman juontaa Mikko Leppilampi.

Suxi sinäkin perheinesi paikalle, ohjelmassa on kaikenlaista hauskaa!
©Moomin CharactersTM

Pikku myyn
talvikarkelot


Talvikarkeloitaan varten Pikku-Myy on valmistellut hienon luisteluesityksen. Muumipeikko on puolestaan harjoitellut hiihtämään, mutta kuinka käykään, kun sukset unohtuvat kotiin... Voiko ilman suksia hiihtää?

Esitys sisältää paljon interaktiivisia osuuksia, joissa yleisökin pääsee mukaan leikkiin, lauluun ja tanssiin.

Lasten
hiihtoalue


Tuisku-hahmo innostaa vierailijoita lumilajien kokeiluun, ja kokeilee myös itse aktiviteetteja – uskaltaessaan temppuileekin!

Aktiviteettipisteet: mäenlaskun piste, suksicrossi-rata, tarkkuusheitto ja pieni hiihtoalue. Aktiviteettipisteillä ohjataan toimintaa ja sieltä on mahdollisuus lainata suksia.

A-maajoukkue

Fennovoima on Suomen maastohiihdon A-maajoukkueen virallinen yhteistyökumppani sekä maastohiihdon nuorten, alle 18-vuotiaiden valmennusryhmän nimikkokumppani kausina 2018-2019 ja 2019-2020. Oulussa paikalla ovat hiihtäjät Risto-Matti Hakola, Johanna Matinsalo ja Anne Kyllönen. Tutustu koko A- Maajoukkueeseen tästä.
Lue lisää yhteistyöstä

Suomen alle 18-vuotiaat
hiihtäjälupaukset


Fennovoiman tukemaan tiimiin kuuluu 56 vuosina 2001–2002 syntynyttä, ikäluokkansa parasta hiihtäjää. Nuorten urheilijoiden uraa tuetaan leireillä tehokkaaseen harjoitteluun ja kokonaisvaltaiseen urheilijan arkeen.
Lue lisää
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtuman aikataulu

OULU SUXII 13.4.

Klo 12.00—13.00 Tilaisuuden avaus, haastatteluja lavalla. Muumi Peikko ja Pikku Myy esiintyvät, joukkueiden suksitestit rata-alueella
Klo 13.00—14.00 Suxii-haastekilpailun alkukarsinnat
Klo 14.00—14.15 Muumi Peikko ja Pikku Myy esiintyvät
Klo 14.15—15.00 Arttu Lindeman
Klo 15.00—15.45 Suxii-loppukilpailu
Klo 16.00—16.15 Palkintojenjako
Klo 16.15—17.00 Jukka Poika
Klo 17.30 Tapahtuma päättyy

Näin saavut
tapahtumaan

Tapahtumaan odotetaan runsaasti yleisöä, joten saavuthan paikalle hyvissä ajoin. Kannattaa varautua myös ruuhkiin. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Tiedot liikennejärjestelyistä täsmentyvät lähempänä tapahtumaa.
Tiedot täsmentyvät lähempänä tapahtumia.

Kuvaaminen
tapahtumassa


Kompakti- ja kännykkakameroilla kuvaaminen omaan, yksityiseen käyttöön sallittua ja jopa suositeltavaa. Jaa kuvat sosiaalisessa mediassa tunnuksella #suxii

Hiihto loppuu lyhyeen, jos
lunta ei ole.


Pidetään yhdessä huolta siitä, että suksi luistaa myös tulevaisuudessa.
Ilman lunta ei ole hiihtoa ja Suomen Hiihtoliitto luonnollisesti toivoo talvien säilyvän Suomessa. Fennovoiman missiona on puolestaan hakea ratkaisuja ilmastomuutoksen pysäyttämiseksi. Hiihtoliitolla ja Fennovoimalla on yhteinen intressi, sillä haluamme, että huomennakin voidaan hiihdellä. Fennovoima haluaa yhteistyön kautta nostaa esille ilmastomuutoksen ja kaikki mahdolliset keinot sen pysäyttämiseksi.
Lue lisää