Fennonen on ilmestynyt – Lue, kuinka hankkeemme jalkautuu Pyhäjoelle!

Me Fennovoimassa haluamme, että ydinvoimahankkeestamme on saatavilla kattavasti tietoa – erityisesti voimalaitoksemme sijoituskunnassa Pyhäjoella sekä sen lähialueilla.

Kaksi kertaa vuodessa julkaisemme Fennonen-lehden, josta pääset lukemaan ajankohtaisia asioita hankkeeseemme liittyen. Lehti jaetaan kaikkiin koteihin Pyhäjoella ja laitospaikkakunnan lähialueilla. Jakoalueen kunnat ovat Alavieska, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Oulainen, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Tyrnävä ja Ylivieska.

Tuoreimmassa Fennosessa kerromme muun muassa, miten pohjoissuomalaiset yrittäjät ovat valmistautuneet suurhankkeeseen ja kuinka venäläinen pääurakoitsija pitää suomalaista osaamista arvossaan. Jututamme myös Fennovoiman toimitusjohtajaa Toni Hemminkiä, sekä selvitämme, mitä rakentamislupa tarkoittaa. Tutustumme myös nuoriin pyhäjokisiin palomiesalkuihin, joiden harrastustoimintaa Fennovoima sponsoroi.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja vastaamme kysymyksiisi! Voit osoittaa palautteesi lehden päätoimittajalle, Heli Nikulalle[email protected]. Muut viestinnän yhteystiedot löydät täältä. Lehden tilauspyynnöt voit osoittaa sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Mukavaa kevättä!