Fennonen-lehden kesänumero on ilmestynyt!

Me Fennovoimassa haluamme, että ydinvoimahankkeestamme on saatavilla kattavasti tietoa - erityisesti voimalaitoksemme sijoituskunnassa Pyhäjoella sekä sen lähialueilla. Kaksi kertaa vuodessa julkaisemme Fennonen-lehden, josta pääset lukemaan ajankohtaisia asioita hankkeeseemme liittyen. Lehti jaetaan kaikkiin koteihin Pyhäjoella ja laitospaikkakunnan lähialueilla. Jakoalueen kunnat ovat Alavieska, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Oulainen, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Tyrnävä ja Ylivieska.

Tuoreimmassa Fennosessa kerrotaan muun muassa siitä, miten alueella on valmistauduttu jättihankkeen käynnistymiseen ja millaisia mahdollisuuksia hanke tarjoaa suomalaisille yrittäjille. Numerossa haastatellaan myös uutta hallituksen puheenjohtajaa Juhani Pitkäkoskea, paneudutaan ydinvoimalaitoksen turvallisuuteen sekä kerrataan tunnelmia Parhalahti-päivästä, joka järjestettiin kesän alussa Pyhäjoella jo kolmatta kertaa. Sähköisen Fennosen pääset lukemaan tästä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja vastaamme kysymyksiisi! Viestinnän yhteystiedot löydät täältä. Lehden tilauspyynnöt voit osoittaa sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Hyvää kesää!