Fennovoima juhlii ensimmäisiä pyöreitään – Pyhäjoella järjestetään ulkoilmakonsertti

Fennovoima juhlii 10-vuotissyntymäpäiväänsä kesäkuussa Pyhäjoella.

Koko perheen ulkoilmakonsertissa esiintyvät Vain Elämää -artisti Petra ja laulaja-lauluntekijä Ilpo Kaikkonen. Konsertin juontaa Putous-hahmo Abdul Tuisku.

Kielosaaren liikuntapuiston urheilukentällä lauantaina 17. kesäkuuta järjestettävä ulkoilmakonsertti alkaa kello 18.00 ja päättyy 20.00. Tapahtuma-alueen portit aukeavat yleisölle kello 17.30.

Musiikin lisäksi tapahtumassa on lapsille ja aikuisille suunnattua ohjelmaa: Lapset voivat muun muassa hyppiä pomppulinnoissa, olla karusellin kyydissä ja osallistua heittopeleihin. Aikuisilla on mahdollisuus kokeilla esimerkiksi voimalekaa ja nyrkkeilypalloa.

Fennovoiman 10-vuotisjuhlan lisäksi Pyhäjoella järjestetään kesäkuussa perinteinen Parhalahtipäivä. Pyhäjoen kunnan ja yrittäjien, Parhalahden kyläyhdistyksen sekä Fennovoiman yhteistapahtuma kokoaa kuntalaiset, yhdistykset ja yrittäjät kuudennen kerran Parhalahden koululle.

Parhalahtipäivä järjestetään lauantaina 10. kesäkuuta kello 11.00 alkaen. Tämän vuoden esiintyjiä ovat pyhäjokinen The Magic Bus -yhtye ja Voice of Finland -kilpailusta tuttu, pyhäjokislähtöinen Marja Pisilä. Lapsia Parhalahtipäivässä viihdyttää muun muassa Peppi Pitkätossu.

Molemmat tapahtumat ovat ilmaisia ja ikärajattomia. Sekä ulkoilmakonsertissa että Parhalahtipäivässä tarjoillaan syötävää ja juotavaa.

Fennovoiman 10-vuotisjuhlakonsertin tuottaa oululainen viihdeohjelmatoimisto Team SimiSami Oy.


Lisätiedot:
Fennovoiman aluetiedottaja Anniina Kärkkäinen, p. 020 757 8587