Fennovoima Kalevan kisojen pääyhteistyökumppaniksi

Fennovoima on solminut Oulun Pyrinnön kanssa sopimuksen 21.-24.7.2016 Oulussa järjestettävien yleisurheilun Kalevan kisojen pääyhteistyökumppanuudesta. Suomalaisen huippu-urheilun vuodenkierrossa Kalevan kisat on yksi seuratuimmista ja odotetuimmista tapahtumista. Ouluun saapuu jopa 20 000 kisavierasta.

Kalevan kisat on omassa mittakaavassaan tapahtuma, jonka toteutumista ja mukanaan tuomaa nostetta pohjoissuomalaiset yleisurheilun ystävät ovat odottaneet pitkään. Edellisen kerran Kalevan kisat järjestettiin Oulussa vuonna 1998.

- On hienoa, että saamme Fennovoiman myötä merkittävän ja ison aluevaikuttajan pääyhteistyökumppaniksemme, Oulun Kalevan kisojen pääsihteeri Petri Heikkinen korostaa.

- Fennovoimalle on luontevaa olla mukana tapahtumassa, joka tuo ison joukon ihmisiä yhteen Pohjois-Pohjanmaalle. Samalla saamme tavata Oulun seudun yhteistyökumppaneitamme ja nauttia Kalevan kisojen ainutlaatuisesta tunnelmasta, Fennovoiman viestintäjohtaja Maira Kettunen sanoo.

Oulun Kalevan kisoja seurataan poikkeuksellinen tarkasti, sillä Kalevan kisojen päättymisestä Rion olympialaisten alkuun on vajaat kaksi viikkoa. Oulussa nähdään, mihin suuntaan suomalaisten huippuyleisurheilijoiden olympiakunto on kehittymässä.

- Tulemme varmasti näkemään myös kansainvälisesti hyviä tuloksia useassa lajissa, Petri Heikkinen pohjustaa.

Oulun Kalevan kisojen näyttämö on Raatin stadion, joka remontoitiin vuosina 2009–2011.

Lisätietoja:

Fennovoiman aluetiedottaja Kimmo Siira, p. 020 757 8593

Oulun Kalevan kisojen pääsihteeri Petri Heikkinen, p. 044 781 2802