Fennovoiman organisaatio jatkaa kasvuaan

Joukkoomme on liittynyt uusia asiantuntijoita eri aloilta viime kuukausien aikana. Tällä hetkellä Fennovoimassa työskentelee yli 130 työntekijää.

Tekn. Maija Hakola on nimitetty Fennovoiman suunnitteludokumentaation koordinaattoriksi. Hakolan aiempi työnantaja oli UPM.

Ins. Joni Knuuti on nimitetty Fennovoiman sähköinsinööriksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Knuuti työskenteli Wärtsilä Finland Oy:ssä Electrical Supervisorina.

DI Sini Sipponen on nimitetty Fennovoiman laatuinsinööriksi. Sipposen aiempi työnantaja oli Vilant Systems Oy, jossa hän työskenteli laatupäällikkönä.

DI Olli-Pekka Pirilä on nimitetty Fennovoiman työturvallisuuspäälliköksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Pirilä työskenteli Nordic Mines Oy:ssä turvallisuus- ja työsuojelupäällikkönä.

DI Jukka Rintala on nimitetty Fennovoiman ydinturvallisuusinsinööriksi. Rintalan aiempi työnantaja oli Teknologian tutkimuskeskus VTT, jossa hän työskenteli tutkijana.

FT Juho Rissanen on nimitetty Fennovoiman säteilyturvallisuusinsinööriksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Rissanen työskenteli Lawrence Berkeley National Laboratoryssa tutkijana.

DI Antti Paajanen on nimitetty Fennovoiman ydinturvallisuusinsinööriksi. Paajasen aiempi työnantaja oli Fortum Oyj, jossa hän työskenteli suunnitteluinsinöörinä.

DI Anja Rinta-Jaskari on nimitetty Fennovoiman rakennuttajainsinööriksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Rinta-Jaskari työskenteli Genpro Solutions Oy:ssä projektipäällikkönä.

Ins. Matti Kaukonen on nimitetty Fennovoiman laatupäälliköksi. Kaukonen on työskennellyt aiemmin Nokia Oyj:ssä.

Tämän vuoden aikana Fennovoimassa on aloittanut yli 50 uutta työntekijää. Rekrytointikampanjamme on käynnissä ja tällä hetkellä avoinna on 17 uutta paikkaa. Hakuohjeet ja tarkemmat tiedot tehtävistä löydät rekrysivuiltamme.