Fennovoiman organisaatio kasvaa

Joukkoomme on liittynyt uusia asiantuntijoita eri aloilta kesän alkupuolella. Rekrytointikampanjamme jatkuu taas kesän jälkeen.

DI Riitta Hast on nimitetty Fennovoiman resident engineeriksi. Hastin aiempi työnantaja oli ABB Oy, jossa hän työskenteli mekaniikkasuunnittelijana.

DI Sergei Havia on nimitetty Fennovoiman koneinsinööriksi. Havia siirtyi Fennovoimaan Watem Oy:stä, jossa hän työskenteli projekti-insinöörinä.

FM Mika Helin on nimitetty Fennovoiman voimalaitoskemistiksi. Helinin aiempi työnantaja oli Studsvik Nuclear AB, jossa hän työskenteli projektipäällikkönä.

TkT Mika Kemppainen on nimitetty Fennovoiman NDT asiantuntijaksi. Kemppainen siirtyi Fennovoimaan Trueflaw Oy:stä, jossa hän työskenteli teknologiajohtajana.

FM Juhani Lehtonen on nimitetty Fennovoiman IT-asiantuntijaksi. Lehtosen aiempi työnantaja oli Säteilyturvakeskus, jossa hän työskenteli järjestelmäasiantuntijana.

Jari Lyytikäinen on nimitetty Fennovoiman hankintapäälliköksi. Lyytikäinen siirtyi Fennovoimaan Bureau Veritaksesta, jossa hän vastasi pohjoisen alueen ydinvoimatoiminnoista.

DI Maxim Mayorov on nimitetty Fennovoiman turbiini-insinööriksi. Mayorov siirtyi Fennovoimaan Sweco Industry Oy:stä, jossa hän työskenteli asiantuntijana energiaosastolla.

DI Lauri Rintala on nimitetty Fennovoiman säteilyturvallisuusinsinööriksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Rintala oli tohtorikoulutettava Aalto-yliopiston teknillisen fysiikan laitoksella.

KM, eMBA Eija Salo on nimitetty Fennovoiman  HR-johtajaksi. Salon aiempi työntaja oli Haminan kaupunki, jossa hän työskenteli henkilöstöjohtajana. Sitä ennen Salo toimi globaalina henkilöstöjohtajana Lite-On Mobile Oyj:ssa (entinen Perlos Oyj). 

DI Jouni Sipiläinen on nimitetty Fennovoiman rakentamisjohtajaksi. Sipiläisen aiempi työantaja oli Quattrogemini Oy.

Myös Voimaosakeyhtiö SF:ssä on tehty nimitys. DI Elina Engman on aloittanut Fennovoiman pääomistajan palveluksessa kehitysjohtajana. Ennen siirtymistään Voimaosakeyhtiö SF:ään Engman on työskennellyt Kemiralla energiajohtajana ja Arevalla johtajana.