Fennovoiman toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi

Koronaviruspandemian takia rajoitamme toistaiseksi vieraiden pääsyä kaikkiin toimitiloihimme niin Helsingissä kuin Pyhäjoellakin. Emme myöskään järjestä työmaavierailuja Hanhikivi 1 -työmaalle.

Haluamme turvata niin henkilöstömme kuin yhteistyökumppaniemme ja vieraidemme hyvinvoinnin ja samalla varmistaa, että työ Hanhikivi 1 -hankkeen parissa jatkuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tästä syystä muun muassa rajoitamme vieraiden pääsyä kaikkiin toimitiloihimme, emmekä toistaiseksi järjestä työmaavierailuja Hanhikiven niemelle.
 
Kannustamme koko henkilöstöämme etätöihin, mikäli se vain on mahdollista. Rajoitamme myös samoissa tiloissa työskentelevien asiantuntijoiden määrää, ja hyödynnämme yhteydenpidossa mahdollisimman paljon sähköisiä työkaluja. Fennovoimalaiset eivät myöskään tällä hetkellä osallistu ulkoisiin koulutuksiin, kokouksiin tai tilaisuuksiin. Vältämme kaikkea matkustamista, ja hyödynnämme mahdollisimman paljon teknologiaa myös pitäessämme yhteyttä sidosryhmiimme.
 
Hanhikivi 1 -työmaalla rakentamistyöt ja niihin liittyvät välttämättömät koulutukset jatkuvat. Rajoitamme kuitenkin työmaalla kokouksiin ja koulutuksiin osallistuvien henkilöiden määrää sekä kiinnitämme erityistä huomiota hyvään käsihygieniaan ja tilojen puhtauteen.
 
Perumme keväälle sovitut työmaavierailut ja järjestämämme tilaisuudet, mutta pyrimme löytämään niille uuden ajankohdan. Lisäksi Pyhäjoen keskustassa sijaitseva toimistomme on ollut suljettuna maanantaista 16.3. lähtien.
 
Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää meille sähköpostia [email protected] tai soittaa 020 757 9200. Jos haluat sopia uuden työmaavierailuajankohdan, voit lähettää meille sähköpostia [email protected] tai soittaa 020 757 9200 ja pyytää yhdistämään Pyhäjoen viestintään.

Lisätietoja