Fennovoimassa on aloittanut lukuisia uusia työntekijöitä

Fennovoiman organisaatio kasvaa tänä vuonna voimakkaasti. Rekrytointikampanjamme käynnistyi vuoden 2014 alussa ja rekrytoimme tänä vuonna noin sata uutta työntekijää Helsingin-toimistoomme. Yhtiössä työskentelee nyt reilu 100 ihmistä.


DI Kannan Balaram on nimitetty Fennovoiman projekti-insinööriksi. Balaramin aiempi työnantaja oli Bouygues Travaux Publics, jossa hän työskenteli aikatauluinsinöörinä.

Tradenomi Toni Hakala on nimitetty Fennovoiman IT-koordinaattoriksi. Hakala siirtyi Fennovoimaan Satakunnan ammattikorkeakoulusta, jossa hän työskenteli mikrotukihenkilönä.

FM Silja Halme on nimitetty Fennovoiman laatupäälliköksi. Halme on työskennellyt aiemmin DHR Finland Oy:ssä.

SK Tuomo Huttunen on nimitetty Fennovoiman sidosryhmäpäälliköksi. Huttunen siirtyi Fennovoimaan Danske Bank Oyj:stä, jossa hän työskenteli rahoituspäällikkönä.

DI Marko Juslin on nimitetty Fennovoiman dokumentinhallinnan päälliköksi. Juslin siirtyi Fennovoimaan Kemira Oyj:stä.

DI Antto Kauhanen on nimitetty Fennovoiman projekti-insinööriksi. Kauhasen aiempi työnantaja oli SRV Rakennus Oy, jossa hän työskenteli projekti-insinöörinä.

KTM Mika Kuronen on nimitetty Fennovoiman tietoturvapäälliköksi. Kuronen siirtyi Fennovoimaan sisäministeriöstä, jossa hän työskenteli tietoturvapäällikkönä.

DI Vladimir Kobzev on nimitetty Fennovoiman resident engineeriksi. Kobzevin aiempi työnantaja oli Akkuyu NPP JSC.

DI Kari Lappi on nimitetty Fennovoiman automaatioinsinööriksi. Lappi siirtyi Fennovoimaan ÅF-Consult Oy:stä, jossa hän työskenteli projektipäällikkönä.

Valt.yo. Janne Leppänen on nimitetty Fennovoiman turvallisuusasiantuntijaksi. Leppäsen aiempi työnantaja oli Flybe Finland Oy, jossa hän työskenteli lentoliikenteen ohjaajana.

FM Tuula Marttila on nimitetty Fennovoiman assistentiksi. Marttilan aiempi työnantaja oli Quattrogemini Oy, jossa hän työskenteli kääntäjänä.

HuK Heli Nikula on nimitetty Fennovoiman tiedottajaksi. Nikula työskenteli aiemmin Hartwall Oy Ab:ssa tiedottajana.

DI Janne Peltonen on nimitetty Fennovoiman automaation laadunhallinnan asiantuntijaksi. Peltosen aiempi työnantaja oli VTT Expert Services Oy, jossa hän työskenteli tuotepäällikkönä.

TkT Erkki Pulkkinen on nimitetty Fennovoiman konetekniikkapäälliköksi.

Tradenomi HSO Elena Ranta on nimitetty Fennovoiman johdon assistentiksi. Rannan aiempi työnantaja oli Marketing Clinic Oy.
 
DI Henrik Tarkkio on nimitetty Fennovoiman projekti-insinööriksi. Tarkkio siirtyi Fennovoimaan Neste Jacobs Oy:stä, jossa hän työskenteli projekti-insinöörinä.

DI Janne Viertävä on nimitetty Fennovoiman lisensiointi-insinööriksi. Viertävän aiempi työnantaja oli Ramentor Oy, jossa hän työskenteli projektipäällikkönä.

DI Marika Väänänen on nimitetty Fennovoiman vaatimustenhallintainsinööriksi. Väänäsen aiempi työnantaja oli Teollisuuden Voima Oyj, jossa hän työskenteli projekti-insinöörinä.