Fennovoimassa uusia nimityksiä

Fennovoimassa on aloittanut uusia asiantuntijoita eri aloilta viime kuukausien aikana. Fennovoimassa työskentelee tällä hetkellä yli 140 henkilöä.

DI Jouni Takakarhu on nimitetty Fennovoiman Turbine Island Directoriksi. Takakarhun aiempi työnantaja oli Borealis Polymers Oy, jossa hän työskenteli johtavana asiantuntijana.

DI, MBA Ivo Kouklik on nimitetty Fennovoiman Nuclear Island Directoriksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Kouklik työskenteli Rusatom Overseasin varapääjohtajana.

KTM, OTK Kaija Drevitski on nimitetty Fennovoiman controlleriksi. Drevitskin aiempi työnantaja oli Lemminkäinen Oyj, jossa hän työskenteli Business Controllerina.

DI Aleksandr Frolov on nimitetty Fennovoiman Resident Engineeriksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Frolov työskenteli Atomprojektissa layout-insinöörinä.

Ins. Juhani Jokinen on nimitetty Fennovoiman käyttöpäälliköksi. Jokisen aiempi työnantaja oli Teollisuuden Voima Oyj, jossa hän työskenteli käyttöjaoksen päällikkönä Olkiluoto 3 -projektissa.

KTM Katja Kerko on nimitetty Fennovoiman koulutusasiantuntijaksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Kerko työskenteli Nokia Oyj:ssä Senior HRD konsulttina.

Tradenomi Katariina Moring on nimitetty Fennovoiman controlleriksi. Moringin aiempi työnantaja oli Lemminkäinen Oyj, jossa hän työskenteli Business Controllerina.

TkL Osmo Vehviläinen on nimitetty Fennovoiman automaatioinsinööriksi. Ennen siirtymistään Fennovoimaan Vehviläinen työskenteli Montes del Platalla automaatiopäällikkönä.

DI Manfred Walter on nimitetty Fennovoiman laadunvalvonnan insinööriksi. Walterin aiempi työnantaja oli Bilfinger Piping Technologies GmbH, jossa hän työskenteli laatuinsinöörinä.