Haku käynnissä – Fennovoima rekrytoi mittavasti myös vuonna 2016

Fennovoima rekrytoi joukkoonsa kymmeniä uusia osaajia myös vuonna 2016.

Tulevan vuoden ensimmäinen hakuaalto pyörähti käyntiin viikonloppuna ja hakuaikaa on aina 3.1.2016 saakka.

Rekrytointien painopiste on edelleen laaja-alaisesti teknisen alan asiantuntijoissa. Taloon etsitään erityisesti voimalaitos- ja turbiiniosaamista, sähkö- ja automaatiopuolen ammattilaisia sekä ydin-, rakenne- ja konetekniikan osaajia. Isossa hankkeessa työmahdollisuuksia avautuu toki myös muiden alojen asiantuntijoille.

Uusia työntekijöitä haetaan vuonna 2016 lähes yhtä paljon kuin tänäkin vuonna, useita kymmeniä. Avoimet tehtävät tulevat hakuun kampanjoittain, joita on kaikkiaan seitsemän.

Tällä hetkellä Fennovoimassa työskentelee lähes 260 henkilöä, heistä viitisentoista laitospaikkakunnalla Pyhäjoella. Myös parin seuraavan vuoden aikana rekrytoitavat uudet fennovoimalaiset sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle. Pyhäjoelle heitä siirtyy pikkuhiljaa enemmän, kun rakentamisvaihe lähenee. Eniten laitospaikkakunnan organisaatio kasvaa tulevan vuosikymmenen vaihteessa, jolloin voimalaitoksen rakentaminen on kiivaimmillaan.

Parhaillaan laitospaikalla tehdään mittavia infrastruktuuri- ja valmistelevia töitä sekä aloitetaan tuki- ja palvelurakennusten rakentaminen. Varsinaisen ydinvoimalan rakennustyöt alkavat vuonna 2018. Enimmillään ydinvoimalaa rakentaa noin 4000 henkilöä.

Katso avoimet työpaikkamme täältä >>

Lisätiedot:
Eija Salo, henkilöstöjohtaja, Fennovoima, p. 020 757 8455
Heli Nikula, viestintäpäällikkö, Fennovoima, p. 020 757 8429