Lue uusimmat kuulumiset verkkolehti Fennosesta

Ydinvoima, insinöörit unelmatöissään, Pyhäjoki ja paikalliset. Voit lukea verkkolehdestämme fennolaisten ja Pyhäjoen alueen asukkaiden viimeisimmät kuulumiset.

Ilmastopaketin ydinpalanen - Ydinvoima on tärkeä palanen ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa, jossa jokainen oikea askel on tarpeellinen.

Insinöörin unelmatyö - Fennovoiman ydinturvallisuusjohtaja Janne Liuko kertoo urapolustaan sekä kiinnostuksestaan VVER-teknologiaan ja ydinvoimaan.

Yleisöpäivä lisää yhteisöllisyyttä - Hanhikivi 1 -työmaan yleisöpäivä on oiva tilaisuus tutustua ydinvoimahankkeeseen sekä sen parissa työskenteleviin ihmisiin. Tapahtuman tuottaja Anu Mustonen odottaa tämän vuoden tapahtumasta yleisöennätystä.

Andament Group raivasi tien työmaalle - Pohjoissuomalainen rakennuskonserni on ollut mukana Hanhikivi 1 -hankkeessa alkumetreistä lähtien.

Ylpeästi yhdessä - Fennovoimassa työskentelee 14 hengen kansainvälinen tiimi, jonka tehtävänä on muun muassa varmistaa Hanhikivi 1 -voimalan hyvä käytettävyys ja huollettavuus.

Video: Pyhäjokiset matkustivat Helsinkiin kertomaan kunnastaan - Kunnat Oulu–Kokkola-akselilta valmistautuvat fennovoimalaisten muuttoon. Katso videoltamme, miksi pyhäjokisten mielestä juuri Pyhäjoelle kannattaa muuttaa.

Liikkeellä säällä kuin säällä - Raahen Meripelastusyhdistys operoi Rajavartiolaitoksen oikeana kätenä ja tekee myös monipuolista nuorisotyötä.