Muutos Fennovoiman johtoryhmässä, Minna Forsström jättää Fennovoiman

Fennovoiman projektijohtaja ja johtoryhmän jäsen Minna Forsström jättää Fennovoiman. Hän aloitti Fennovoiman palveluksessa vuonna 2013 ja on vastannut Hanhikivi 1 -voimalaitosprojektin johtamisesta.

”Haluan kiittää Minnaa hänen panoksestaan projektin eteenpäin viemisessä sekä hänen vaikutuksestaan koko yhtiön kehittämisessä”, sanoo toimitusjohtaja Toni Hemminki.

Fennovoima nimittää diplomi-insinööri Jouni Takakarhun vt. projektijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 6.3.2019 alkaen. Jouni on työskennellyt Fennovoimalla vuodesta 2014 ja on viimeksi toiminut Fennovoimalla suunnitteluosaston johtajana.

”Jouni tuntee hyvin Hanhikivi 1 projektin ja tuo jatkuvuutta projektin johtamiseen”, sanoo Hemminki. ”Hän on Fennovoimalla arvostettu johtaja ja asiantuntija, jolla on tarvittava kokemus ja osaaminen projektin eteenpäin viemiseksi yhdessä laitostoimittajan kanssa.”

”On ollut hienoa vetää Hanhikivi 1 -hanketta ja tehdä yhteistyötä monen eri tahon kanssa”, sanoo Minna Forsström. ”Nyt haluan hetkeksi keskittyä itseeni ja perheeseeni. Haluan toivottaa sekä Fennovoimalle että laitostoimittaja Rosatomille menestystä heidän yhteisessä hankkeessaan.”