Operatiivinen johtaja Timo Okkonen

Muutos Fennovoiman johtoryhmässä – Timo Okkonen jättää tehtävänsä operatiivisena johtajana

Timo Okkonen jättää tehtävänsä Fennovoiman operatiivisena johtajana (COO) tammikuun 2021 lopussa. Hän jatkaa Hanhikivi 1 -projektissa avainroolissa ylemmän johdon neuvonantajana, oman yrityksensä kautta.

Timo Okkonen aloitti Fennovoiman konsultoinnin syksyllä 2017. Hän siirtyi Fennovoiman muutosjohtajaksi vuoden 2018 lopussa. Tämän jälkeen hänestä tuli ensin Fennovoiman operatiivinen johtaja ja myöhemmin väliaikainen toimitusjohtaja.

”Kaksi vuotta sitten Fennovoima toteutti merkittäviä muutoksia sekä organisaatiossaan että toimintatavoissaan, mikä mahdollisti hyvän edistyksen Hanhikivi 1 -projektissa”, sanoo toimitusjohtaja Joachim Specht ja jatkaa: ”Timo oli sekä muutoksen arkkitehti että sen tuloksellinen johtaja. Hän on myös tukenut minua koko sydämellään sen jälkeen, kun tulin Fennovoimalle. Olen erittäin kiitollinen tästä, ja arvostan sitä, että Timo jatkaa neuvonantajanamme.”

”Olen jatkossakin sitoutunut Hanhikivi 1 -projektiin”, sanoo Timo Okkonen ja jatkaa: ”Ydinvoima-alalla tulee aina olemaan erityinen merkitys työssäni, mutta tämä roolimuutos antaa paremmat mahdollisuudet seurata intohimoani johtamisvalmennuksen parissa. Olen jo kirjoittanut kirjan siitä, miten palvelu- ja asiantuntijaorganisaatioita johdetaan jatkuvassa muutoksessa. Mottoni on, että muutosta ei voi tehdä – se syntyy!”

Lisätietoja