Ota osaa Hanhikivi 1 -työmaan logokilpailuun

Fennovoiman tehtävänä on rakentaa Pyhäjoen Hanhikiven niemelle ydinvoimalaitos, joka tuottaa vakaahintaista sähköä pitkälle tulevaisuuteen. Laitos ja sen rakentaminen tuovat työtä ja toimeentuloa pohjoiseen Suomeen. Haluamme rakentaa laadukkaan ja käyttövarman ydinvoimalan vastuullisella työmaalla.

Infrastruktuurin ja tukirakennusten rakentaminen Hanhikivenniemellä on jo käynnissä. Voimalan rakentaminen on suunnitelmissa aloittaa vuonna 2018 ja se on valmis kaupalliseen käyttöön vuonna 2024. Enimmillään rakentamisen on arvioitu työllistävän jopa 4 000 ihmistä.

Tavoitteenamme on nyt luoda työmaabrändi, joka yhdistää ja sitouttaa kaikkia työmaalla toimivia yhtenäiseen ja vastuulliseen toimintatapaan. Yksi työmaabrändin näkyvä osa on Hanhikivi 1 -työmaan logo tai liikemerkki. Koska haluamme tuoda työtä ja toimeentuloa pohjoiseen Suomeen, toivomme, että myös merkin suunnittelija tulisi tältä alueelta.

Siksi etsimme nyt osallistujia

Hanhikivi 1 -työmaan logon tai liikemerkin suunnittelukilpailuun.

Osallistumisvaatimukset

Kilpailuun voi osallistua toimisto tai freelancer, joka toimii pohjoisessa Suomessa ja jolla on kokemusta logojen, liikemerkkien tai visuaalisten ilmeiden suunnittelusta.

Osallistumishakemukset ja kilpailun eteneminen

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun sähköpostitse ([email protected]) viimeistään perjantaina 4. maaliskuuta 2016. Kilpailuun osallistuville toimitetaan tarkennettu brief suunnittelun perusteista.

Ehdotus työmaan logoksi tai liikemerkiksi perusteluineen pyydetään toimittamaan maaliskuun loppuun mennessä.

Voittajan valinta ja maksettavat korvaukset

Voittajan valitsee raati, jonka kokoonpano julkistetaan myöhemmin. Kilpailun voittajalle maksetaan 5 000 euron palkkio, jota vastaan voittaneen ehdotuksen tehnyt toimija luovuttaa logon tai liikemerkin käyttöoikeudet sekä originaalit Fennovoiman käyttöön. Mikäli hyviä ehdotuksia tulee useampia, maksamme lisäksi kahdelle mitalisijalle jääneelle 1 000 euron palkkion. Fennovoimalle ei jää oikeuksia muihin ehdotuksiin.

Lisätiedot

Hanna Vanhatalo
Public Affairs Manager
[email protected]
Puh. +358 20 757 8610
Soittoajat lisätiedoille: perjantai 26.2.2016 klo 10–14 ja maanantai 29.2.2016 klo 13–16.