Sponsorointituki haettavissa helmikuun ajan

Tuemme urheilua, kulttuuria sekä yleishyödyllisiä hankkeita Pyhäjoella ja sen lähialueilla. Haastamme hakijat tekemään lisäksi hyviä ympäristötekoja.

Pidämme huolta ihmisten, ympäröivän yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista sekä teemme työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Paikallistoiminnassamme tuemme urheilua, kulttuuria sekä yleishyödyllisiä hankkeita Pyhäjoella ja sen lähialueilla. Erityisesti tuemme lasten ja nuorten hyvinvointiin keskittyviä hankkeita.

Ensimmäistä kertaa haastamme kaikki sponsorointituen hakijat tekemään hyviä ympäristötekoja. Kamppailu ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi on yhteinen asia, jossa isoilla ja pienillä teoilla on merkitystä. Olemme sitoutuneet pitämään ilmastonmuutoksen esillä julkisessa keskustelussa ja edistämään cleantech-alan kasvua Suomessa. Annoimme tämän sitoumuksen ilmaston hyväksi Suomen ilmastohuippukokouksessa 2018.

Sponsorointitukemme hakijoiden hyviä ympäristötekoja voivat olla esimerkiksi hiilijalanjälkeä pienentävät teot, energiaa säästävät ratkaisut sekä kierrätys ja jätteiden vähentäminen. Ne voivat olla myös valintoja, joiden avulla elinympäristöstämme tulee viihtyisämpi ja terveellisempi paikka elää ja jotka kuormittavat vähemmän ympäristöämme.

Sponsorointimme kriteerit ja periaatteet ovat ennallaan: urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa solmittavien vuosisopimusten lisäksi tuemme esimerkiksi paikallistapahtumien järjestämistä.

Sponsorointitukemme hakuaika on helmikuu. Kaikki hakemukset käsitellään maaliskuun aikana.

Siirry hakulomakkeeseen ja lue lisää hyvistä ympäristöteoista >>

 Lisätiedot:
tiedottaja Kati Mehtomaa p. 020 757 8581