Sponsorointituki haettavissa helmikuun ajan

Tuemme urheilua, kulttuuria sekä yleishyödyllisiä hankkeita Pyhäjoella ja lähiseudulla. Tänä vuonna haastamme hakijat miettimään keinoja siihen, miten yhä useammalla lapsella olisi mahdollisuus harrastaa.

Pidämme huolta ihmisten, ympäröivän yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista sekä teemme työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Paikallistoiminnassamme tuemme urheilua, kulttuuria sekä yleishyödyllisiä hankkeita Pyhäjoella ja lähiseudulla. Paikallistoimintamme keskiössä ovat lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet.

Järjestö- ja harrastustoiminta on merkittävässä roolissa monien perheiden arjessa. Harrastusten kautta lapset ja nuoret saavat parhaimmillaan sekä mielekästä tekemistä että uusia ystäviä ja tärkeän yhteisön. Harrastusten helppo löydettävyys, matalat aloituskustannukset ja ohjaajien kielitaito voivat olla tärkeitä vetovoimatekijöitä perheiden etsiessä uusia harrastuksia.

Tänä vuonna haastamme kaikki sponsorointituen hakijat madaltamaan sitä kynnystä, jonka lapset ja nuoret ylittävät aloittaessaan uuden harrastuksen. Parhaimmillaan harrastustoiminnan yhteisöllisyys voi myös tukea koko perhettä kotoutumisessa alueelle. Lisäksi monipuoliset harrastusmahdollisuudet tekevät Pyhäjoesta ja lähiseudusta entistä viihtyisämmän ja vetovoimaisemman.

Sponsorointimme kriteerit ja periaatteet ovat ennallaan: urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa solmittavien vuosisopimusten lisäksi tuemme esimerkiksi paikallistapahtumien järjestämistä.

Sponsorointitukemme hakuaika on helmikuu. Kaikki hakemukset käsitellään maaliskuun aikana.

Siirry hakulomakkeeseen ja kerro, miten teidän seuranne tai yhdistyksenne madaltaa uuden harrastuksen aloituskynnystä. >>

Lisätiedot:
tiedottaja Kati Mehtomaa p. 020 757 8581