Sponsorointituki haettavissa helmikuun ajan

Pidämme huolta ihmisten, ympäröivän yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista sekä teemme työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Järjestö- ja harrastustoiminta on merkittävässä roolissa ihmisten arjessa. Harrastustoiminta tarjoaa sekä mielekästä tekemistä että uusia ystäviä ja tärkeän yhteisön. Harrastusten helppo löydettävyys, matalat aloituskustannukset ja ohjaajien kielitaito voivat olla tärkeitä vetovoimatekijöitä perheiden etsiessä uusia harrastuksia.

Haastamme jälleen kaikki sponsorointituen hakijat madaltamaan harrastustoiminnan aloittamiskynnystä. Parhaimmillaan harrastustoiminnan yhteisöllisyys voi myös tukea koko perhettä kotoutumisessa alueelle. Lisäksi monipuoliset harrastusmahdollisuudet tekevät Pyhäjoesta ja lähiseudusta entistä viihtyisämmän ja vetovoimaisemman.

Tuemme urheilua, kulttuuria sekä yleishyödyllisiä hankkeita Pyhäjoella ja lähiseudulla. Tukitoimintamme keskiössä ovat lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet. Sponsorointitukemme hakuaika on helmikuu. Kaikki hakemukset käsitellään maaliskuun aikana.

Siirry hakulomakkeeseen ja kerro, miten teidän seuranne tai yhdistyksenne madaltaa uuden harrastuksen aloituskynnystä. >>

Lisätietoja: