Timo Kallio nimitetty Titan-2:n suunnitteluosaston johtoon

DI Timo Kallio on nimitetty Titan-2:n suunnitteluosaston johtajaksi, sijaintipaikkanaan Helsinki.

Kallio siirtyy Titan-2:lle Gasumilta projektijohtajan paikalta (2013–2016). Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Fennovoiman Hanhikivi 1 ‑projektin rakentamisjohtajana vuosina 2007–2013 ja Teollisuuden Voimassa Olkiluoto 3 -projektin rakentamisjohtajana vuosina 2003–2007.

Kalliolla on työhistoriansa ansiosta vahva kokemus niin suomalaisesta ydinvoima-alasta kuin yhteistyöstä eri tahojen ja viranomaisten kanssa. Hän tuntee myös hyvin laitospaikkakunnan Pyhäjoen.

– On hieno uutinen, että Timo on saatu takaisin mukaan Hanhikivi 1 -projektiin. Hän tuntee hankkeen kuin omat taskunsa, toteaa Fennovoiman projektijohtaja Minna Forsström.

Kallio tuo mukanaan kattavaa projektinhallinnan ja kehittämisen osaamista Titan-2:lle. Hänen vastuullaan on muun muassa koordinoida suunnittelutyötä Titan-2:n ja eri tahojen välillä sekä kehittää suunnitteluosastoa. Kallio tulee myös tarkistamaan ja kehittämään alihankintaketjuun liittyviä prosesseja.

Grigory Naginsky, Titan-2:n hallituksen puheenjohtaja: Toivotamme Timo Kallion tervetulleeksi tiimiimme. Hänen ammattitaitonsa ja kokemuksensa ydinvoima-alalta ovat eduksi näin mittavassa projektissa.

Timo Kallio on valmistunut rakennustekniikan laitokselta diplomi-insinööriksi Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta. Hän aloittaa Titan-2:lla toukokuun alussa.


Lisätietoja:
Sergey Zaves, Deputy Executive Director for External Communications & PR of Hanhikivi 1 NPP Construction Program, Titan-2
Puh. +7 919 410 4848
Sähköposti: [email protected]

Timo Kallio, Suunnitteluosaston johtaja, Titan-2
Puh. +358 50 072 3650