Uusia asiantuntijoita Fennovoimassa

Fennovoima jatkaa vahvaa kasvua. Tällä hetkellä meitä fennovoimalaisia on jo noin 190.

TkL Anssi Brederholm on nimitetty hitsausinsinööriksi. Hän tulee Fennovoimalle Aalto yliopiston insinööritieteiden korkeakoulusta, jossa hän työskenteli hitsaustekniikan tutkijana.

DI Daria Didenkulova on nimitetty turbiini-insinööriksi. Ennen Fennovoimalle tuloaan hän työskenteli venäläisessä JSC NIAEP:ssä, jossa hän toimi turbiinisaarekeosaston insinöörinä.

DI Miika Hyvärinen on nimitetty kunnossapitoinsinööriksi. Aiemmin hän työskenteli RAMSE Consulting Oy:n konsulttina.

Tietoliikenneinsinööri Jukka Laitinen on nimitetty IT tietoturva-asiantuntijaksi. Hän tulee Fennovoimalle Capgemini Finland Oy:stä, jossa hän on työskennellyt tietoturvakonsulttina.

TkT Pasi Lindroth on nimitetty lujuusasiantuntijaksi. Ennen Fennovoimalle tuloaan hän työskenteli Aalto yliopistossa tutkijatohtorina.

DI Tapio Oikarinen on nimitetty materiaali-insinööriksi. Hän tulee Fennovoimalle Raahen Seudun Teknologiakeskus Oy:stä, jossa hän työskenteli projektipäällikkönä.

DI Jouni Raila on nimitetty järjestelmäpäälliköksi. Hän tulee Fennovoimalle Neste Jacobs Oy:stä, jossa hän työskenteli järjestelmäpäällikkönä.

DI Katarzyna Zasadni on nimitetty apujärjestelmien asiantuntijaksi. Hän tulee Fennovoimalle puolalaisesta Celerista, jossa hän työskenteli mekaniikka- ja ympäristöinsinöörinä.