Uusia osaajia Fennovoimassa

Vuodenvaihteen jälkeen Fennovoimaan on liittynyt lukuisia uusia osaajia. Tällä hetkellä meitä fennovoimalaisia on jo yli 150.

DI German Chaikovskii on nimitetty Fennovoiman LVI-insinööriksi. Hänen aiempi työnantajansa oli Atomproekt, jossa hän työskenteli LVI-insinöörinä.

DI Cem Ecevitoglu on nimitetty Fennovoimaan teräsrakenteiden asiantuntijaksi. Hän työskenteli aiemmin teräsosaston projektipäällikkönä SWECO Rakennetekniikka Oy:ssä.

Tuotantotalouden DI Hanna Komu on nimitetty Fennovoiman hankintapäälliköksi. Hänen aiempi työnantajansa oli Yara Suomi Oy, jossa hän työskenteli Suomen hankinnan kategoriapäällikkönä.

FM Pekka Mäkinen on nimitetty Fennovoimaan vaatimustenhallinnan asiantuntijaksi. Hän tulee Fennovoimalle SoftQA Oy:sta, jossa hän työskenteli vaatimustenhallinnan konsulttina.

Tuotantotalouden DI Petri Okkeri on nimitetty Fennovoimaan projekti-insinööriksi. Hänen aiempi työnantajansa oli Loitech Oy, jossa hän työskenteli tuotantopäällikkönä.

Dosentti, psykologian tohtori Teemu Reiman on nimitetty Fennovoiman turvallisuuskulttuuripäälliköksi. Hän tulee Fennovoimalle VTT:ltä, jossa hän on tutkijana.

Elisa Saarinen-Lindgren on nimitetty Fennovoiman dokumenttikoordinaattoriksi. Hän tulee Fennovoimalla Suomen Säteilyturvakeskus STUK:sta, jossa hän työskenteli tietopalveluassistenttina.

DI Kim Stålhandske on nimitetty Fennovoiman käytönsuunnitteluinsinööriksi. Hän tulee Fennovoimalle Teollisuuden Voima Oyj:stä (TVO), jossa hän työskenteli Olkiluoto 3 -projektin ydinturvallisuusinsinöörinä.

Tekn. lis. Pekka Viitanen on nimitetty Fennovoiman ydinturvallisuuspäälliköksi. Hänen aiempi työnantajansa oli Teollisuuden Voima Oyj, jossa hän työskenteli säteilyturvallisuuspäällikkönä.