Vuoden ensimmäinen Suurhankeinfo Oulussa

Lähes 340 suomalaista yritystä 83 eri paikkakunnalta on Hanhikiven niemen rakentamista koskeva yksityiskohta, jonka Fennovoiman toimitusjohtaja Toni Hemminki kertoo 16. helmikuuta Oulussa pidettävässä Suurhankeinfossa.

Yksityiskohtien lisäksi Hemminki avaa laajemmin Hanhikivi 1 -hankkeen tämän hetkistä tilannetta sekä laitoksen suunnittelu- ja rakentamislupaprosessien etenemistä. Fennovoiman organisaation ja Hanhikivi 1 -hankkeen toimitusketjun jatkuva kehittäminen sekä yksityiskohtaisen teknisen aineiston toimittaminen Säteilyturvakeskukselle ovat esimerkkejä vuoden tärkeimmistä teemoista.

Tilaisuudessa puhuvat myös laitostoimittaja RAOS Projectin viestintäpäällikkö Outi Pelkonen ja pääurakoitsija Titan-2:n Suomen toimipisteen viestintäpäällikkö Mihail Tchitcherin.

Pelkosen osuus keskittyy laitostoimittajan organisaatiorakenteeseen: siihen, miten Rosatom-konserni vahvistaa suomalaisen tytäryhtiönsä RAOS Projectin osaamista sekä millainen on esimerkiksi Atomproektin ja Atomenergomashin välinen työnjako.

Tchitcherinin esityksen kohokohtina ovat Titan-2:n tulevat urakat ja hankinnat. Hän käsittelee myös Hanhikiven niemen työmaan kokemuksia, kuten yritysten välistä yhteistyötä ja kulttuurien integraatiota.

Suurhankeinfosta vastaa Oulun kauppakamarin suurhankevaliokunta. Neljä kertaa vuodessa järjestettävät tilaisuudet keskittyvät Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun suurinvestointeihin. Vuoden ensimmäinen infotilaisuus pidetään torstaina 16. helmikuuta kello 12.00–14.30 koulutus- ja kehittämiskeskus Pohtossa Oulussa.

 


Lisätiedot:
Fennovoiman aluetiedottaja Heidi Laikari, p. 020 757 8546