Pyhäjoen seutu

Haluamme olla helposti lähestyttävä ja hyvä naapuri pyhäjokisille.

Alueen valmistautuminen mittavaan ydinvoimalaitosprojektiin on ollut käynnissä jo pitkään. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen kehitysorganisaatioiden ja yritysten kanssa. Erilaisia hankkeita on meneillään laajalla sektorilla, ja ne koskevat muun muassa julkisia palveluita, yrityksiä ja koulutustarjontaa.

Fennovoiman Pyhäjoen toimisto on palvellut paikallisia asukkaita ja yrityksiä vuodesta 2008 lähtien. Toimistolle voi kuka tahansa poiketa keskustelemaan hankkeesta. Lisäksi järjestämme toimistolla muun muassa kaikille avoimia energiailtoja ja käymme pyydettäessä kertomassa hankkeesta eri tilaisuuksissa.

Pyhäjoen ja lähiseutujen asukkaita varten julkaisemme myös omaa lehteä, Fennosta, joka jaetaan alueen kotitalouksiin kahdesti vuodessa ja on saatavilla myös sähköisessä muodossa.

Olemme myös mukana tukemassa paikallista urheilu- ja kulttuuritoimintaa Pyhäjoen lähialueella. Listan tukemistamme seuroista ja yhdistyksistä löydät täältä.

Norstat Finland Oy:n vuosittain toteuttaman mielipidemittauksen mukaan Pyhäjoen ja sen ympäristökuntien asukkaiden selvä enemmistö tukee Fennovoiman ydinvoimalahanketta. Joulukuussa 2016 tehdyn tutkimuksen mukaan 67,4 prosenttia pyhäjokisista kannattaa Fennovoiman hanketta.

Ajankohtaista tietoa sidosryhmätoiminnastamme Pyhäjoen seudulla saat nettisivujemme Pyhäjoki-osiosta.

Vierailu laitospaikalla kiinnostaa! Lokakuussa 2016 järjestettyyn yleisöpäivään osallistui lähes 1400 lähialueiden asukasta. Katso video!